Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Nanjing Yongjie Chemical & Equipment Co., LTD. didegaké ing taun 2001, wis specialized ing R & D, produksi lan layanan saka mesin pelletizing plastik. Produsèn kita Jembaré saka 20,000 kothak meter ing tanah kita dhewe, karo output saben wulan saka 20sets mesin. Pabrik certificated kanggo CE, ISO9001: 2008.

NEWS

Apa sing Technical Tantangan Of Extruders Twin-meneng?

The twin-screw extruder dipérang dadi Tipe makarya lan jinis non-makarya miturut posisi relatif saka loro ngawut-awut. Jinis bolong dipérang dadi jinis bolong sebagean lan jinis bolong lengkap miturut sarjana saka meshing. The twin-screw extruder dipérang dadi rong jinis: arah puteran padha meneng lan meneng puteran mbalikke miturut meneng puteran arah.

Becik Sugeng Dolan maring kita ing Chinaplas2019 Guangzhou, China
Becik Sugeng Dolan maring kita ing Chinaplas2018 Shanghai
Pameran: Chinaplas2018 Exhibitor: Nanj ...