Добредојдовте на нашите веб-страници!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Nanjing Yongjie Chemical & Machinery Equipment Co., LTD.основана во 2001 година, е специјализирана за истражување и развој, производство и сервис на пластична машина за пелетизирање.Нашиот производител зафаќа површина од 20.000 квадратни метри на сопствено земјиште, со месечно производство на машина 20 комплети.Фабриката сертифицирана со CE, ISO9001:2008.

ВЕСТИ

Кои се техничките предизвици на екструдерите со две завртки?

Екструдерот со двојни завртки е поделен на тип на заглавување и тип што не се вклучува според релативните позиции на двете завртки.Мрежестиот тип е поделен на делумен мрежен тип и тип на целосна мрежа според степенот на мрежливост.Екструдерот со двојни завртки е поделен на два вида: вртење со иста насока и обратна ротирачка завртка според насоката на вртење на завртката.

Штотуку ја тестиравме нашата биоразградба на sjsl-75D...
Топло добредојде да не посетите на 5B01 Ch...

Случај