Mirë se vini në faqet tona të internetit!

PRODUKTET

PËR NE

PROFILI I KOMPANISË

Nanjing Yongjie Chemical & Machinery Equipment Co., LTD.e themeluar në vitin 2001, është e specializuar në R&D, prodhimin dhe shërbimin e makinerive të peletizimit të plastikës.Prodhuesi ynë mbulon një sipërfaqe prej 20,000 metrash katrorë në tokën tonë, me prodhim mujor të makinerive 20 grupe.Fabrika e certifikuar me CE, ISO9001:2008.

LAJME

Cilat janë sfidat teknike të ekstruduesve me dy vida?

Ekstruderi me dy vida ndahet në një tip angazhues dhe një tip jo-angazhues sipas pozicioneve relative të dy vidhave.Lloji rrjetë ndahet në një lloj rrjetë të pjesshme dhe një lloj rrjetë të plotë sipas shkallës së rrjetëzimit.Ekstruderi me dy vida ndahet në dy lloje: vidë rrotulluese me të njëjtin drejtim dhe vidhos rrotulluese të kundërt sipas drejtimit të rrotullimit të vidës.

Ne sapo testuam biodegradimin tonë sjsl-75D...
Mirësevini ngrohtësisht të na vizitoni në 5B01 Ch...

Rast